MacBook Air 13" 1.86GHz/128GB flash

Apple a lansat un nou MacBook Air, primul din noua generaţie de notebookuri care vor înlocui hard discurile şi unităţile optice mecanice cu servicii Internet şi stocare flash. Notebookurile din noua generaţie sunt:
• mai rapide - stocarea flash este de aproape 2 ori mai rapidă decât stocare pe hard disc
• mai fiabile - defecţiunile caracteristice unităţilor de hard disc sunt eliminate

Mai multe detalii

Pret si comanda

RON 5.451 inclusiv taxe

Adauga la lista de dorinte

1 produs în stoc

Loyalty programBy buying this product you can collect up to 545 loyalty points. Your cart will total 545 points that can be converted into a voucher of RON 109.


Disponibil în modele de 11-inch şi 13-inch şi având greutatea începând cu 1,06 kg, noul MacBook Air este cel mai uşor şi mai portabil notebook Apple din toate timpurile. MacBook Air utilizează aceeaşi tehnologie de stocare flash ca şi iPad pentru a furniza reactivitate instantanee, până la 7 ore de autonomie a bateriei şi până la 30 de zile în standby. Noul MacBook Air, acum şi mai accesibil, defineşte noua generaţie de sisteme portabile MacBook.

Stocare flash integrală.
Ce obţii atunci când construieşti un notebook bazat pe stocare flash?
Un computer care este subţire, uşor, rapid - şi se trezeşte instantaneu din modul adormire.

Trackpad Multi-Touch.
Multi-Touch echipează MacBook Air în cel mai bun mod posibil. Printr-un trackpad din sticlă spaţios care vă permite să realizaţi cu uşurinţă gesturi de apăsare, ciupire, glisare, rotire şi derulare.

Baterie cu autonomie sporită.
Un computer portabil grozav necesită o baterie cu autonomie pe măsură. MacBook Air vă oferă până la 5 ore de energie pe modelul de 11-inch, până la 7 ore pe modelul de 13-inch şi până la 30 de zile în modul standby.

Ecran de înaltă rezoluţie.
Ecranul MacBook Air beneficiază de o rezoluţie precisă şi vibrantă, oferind senzaţia unui ecran mare într-un pachet mic. Şi, în pofida designului miniatural, există loc şi pentru o cameră FaceTime.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Producatori